miercuri, 1 aprilie 2009

Am castigaaaat :D

Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, in sfarsit am castigat si eu la un concurs cevaaaaa mareee. Chiar nu aveam planuri pentru Paste si a picat cum nu se poate mai bine. Acum ma dezmeticesc din aiureala, nu mi-a venit sa cred ca mi s-a intamplat mie. Hihihi. Iata mailul care mi-a schimbat saptamana :D

"Buna ziua,
Ma numesc Datcu Mirabela si sunt reprezantatul Infoturism.ro in materie de relatii cu clientii.
Va multumim pentru participarea la concursul nostru “Un Brand National pentru Romania”, organizat pe www.infoturism.ro in perioada 1-30 Martie, avand ca premiu un sejur all inclusive pentru doua persoane, in perioada 18-25 aprilie, la
Hotelul STELLA MAKADI 5*, in Hurgada, Egipt.
Ne bucuram sa va anuntam ca in urma tragerii la sorti din data de 31 martie 2009, ati fost aleasa fericita castigatoare a marelui premiu.

Am incercat sa va contactam telefonic in repetate randuri, pe numarul mentionat in formularul de concurs 0740664989, insa numarul pare a fi nealocat.
Va rugam sa ne contactati in cel mai scurt timp posibil la unul din telefoanele:
tel:
+021-318.27.12 ; fax: +021-316.88.91 mobile: 0740489031

pentru a ne confirma ca aceasta adresa de e-mail este valida si pentru a primi mai multe date referitoare la felul in care puteti intra in posesia premiului.

Cu stima,
Datcu Mihaela"

3 comentarii:

Touch spunea...

Ieeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!
Bravo! Pentru asta trebuie sa dai de baut. :D Am zis.

P.S. tztzt, de ce nu accepti si comentarii anonime?

Carmen

Anonim spunea...

http://www.infoturism.ro/?p=arhiva-castigatori teapa de 1 aprilie :)

Diana spunea...

Multumesc Carmen, nu am castigat nimic din pacate, era o pacaleala de 1 Aprilie :D. Dl. Concurs m-a demascat, dar nu inainte de a-mi satisface dorinta de a fi respectat frumoasa traditie de 1 Aprilie. Deci, too late dle Concurs! :))