joi, 20 mai 2010

Planuri de vara

Nu am planuri de vacanta anul acesta. Nu, nu e din cauza crizei. Nu stiu din ce cauza este, dar cert este ca pana la ora aceasta nu am planuri concrete de balaceala in ape cristaline. Este neobisnuit pentru mine, in luna mai, sa las vacanta la voia intamplarii.

Eu pot sa iti sugerez site-urile pe care le consult pentru idei, oferte, pareri.
1. www.tripadvisor.com; http://amfostacolo.ro/;
2. www.booking.com; www.venere.com
3. www.thomson.co.uk ;
4. www.infoturism.ro
5. si preferatul meu: www.homelidays.com

Sunt curioasa daca mai sunt si altii in situatia mea, care isi planificau pana anul acesta vacanta, iar acum nu si-au stabilit inca nimic.
Totusi, daca ti-ai planificat vacanta deja, zi-mi unde, cand si cat :), poate ne vin idei.

6 comentarii:

coffee girl spunea...

La bulgari! e cel mai bine in anul asta de criza :) numai vezi sa nu iti iei Audi-ul cu tine :)

baftaman spunea...

Salutare ma frumusete. Eu anul asta ma duc cu gashca (pe care ii stii) in Apuseni si Maramures...2 saptamani cu corturile. Plecarea pe 1 august.

Diana spunea...

@ coffee girl: nu ma duc la bulgari pentru ca au ceafa lata si lanturi multe, iar la Eorovision nu ne-au dat nici macar un punct!

@ baftaman: 2 saptamani e cam mult, mi-e frica ca nu m-as mai putea reintegra in societate apoi. Vreau si eu sa plec intr-un weekend si sa urc un munte, sa pun cortul pe un platou, sa cant seara langa foc si sa sperii animalele. Ai vreo idee unde as putea sa fac o astfel de excursie? dormit la cort o noapte, maximum 2.

baftaman spunea...

Pai ai putea sa pleci in Bucegi ca e mai aproape dar tre' sa ai grija la "Yogi bear". O alta varianta destul de aproape e Ciucas. A treia varianta mishto ar fi zona Vrancea, sunt niste peisaje dementiale p'acolo si oamenii sunt ok.

Piss

Diana spunea...

@ Baftaman: Merci de sugestii, nu am mai plecat ca au venit ploile, dar abia astept sa fac niste drumetii prin iulie :)

ana spunea...

nici nu stiu ce sugestii sa-ti mai dau,....ti-au spus prietenii tai deja cam unde este bine sa mergi...oricum vacanta placuta!!!