luni, 14 ianuarie 2008

La multi ani 2008!

Inceput de an cu multe intrebari si putine planuri. Am tot mai mult impresia ca ma las dusa de val si asta nu e intotdeauna o stare neplacuta. Dar acum o resimt ca fiind o slabiciune care poate sa ma rapuna. Mi s-a acutizat febra intrebarilor existentiale (care zacea latenta in mine): Cine sunt eu? (intrebare pe care si-o pun in general copiii la varsta de 3 ani) Care e rolul meu in toata nebunia asta, uneori frumoasa alteori dezamagitoare, care este viata? De ce a trebuit sa ma nasc si eu? Nu erau suficiente cateva miliarde?
Lucrurile pe care le fac zi de zi, eu aleg sa le fac sau am intrat intr-un fel de rutina si intr-un stil sablonat de viata? Sunt alegerile mele cele pe care le fac sau in adancul sufletului meu as fi urmat, in mod ideal, o alta cale. Nu stiu, tot am impresia ca ne impiedicam de conventii. Si as vrea sa ma scutur de ele ca de matreata... dar n-am taria si nici un sampon bun care sa ma ajute. Si astept... Si te plictisesc pentru ca nu am un stil suculent, creativ si nou si, mai ales, pentru ca sunt cam desueta cu astfel de intreabari si probleme existentiale. "Hai baaa, ca n-avem timp de astea!"
Ei ce sa-i faci, nimeni nu-i perfect!O sa ma condimentez data viitoare dupa gustul multimii! Pentru ca e greu sa lupti si, in fond, sunt un animal social.

Niciun comentariu: